Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-02-12. Men sedan 1988-01-01 så har Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nehrmans v. 9, 224 60, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-2118510.

Lund arbetar för att företag som Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet avseende organisationsutveckling och personalutbildning, produktion och försäljning av utbildningsmaterial, beräknings- och konstruktionsarbeten samt härmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag och det är följande personer, Thylander, Ulf Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thylander, Marianne som är född 1978 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kunskapsutveckling i Lund Aktiebolag är 556318-7888.