Leijonberg Arkitekter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet och formgivning, ävensom idka därmed färenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leijonberg Arkitekter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Leijonberg Arkitekter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1988-05-26 så skapades Leijonberg Arkitekter AB och bolaget är har F-skattsedel Leijonberg Arkitekter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Leijonberg Arkitekter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556323-0993 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Leijonberg Arkitekter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Leijonberg Arkitekter AB så går det att nå dem via telefon på 046-184760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leijonberg Arkitekter AB är Leijonberg, Carl-Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijonberg, Ingegerd Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .