TIGEMA Aktiebolag

Skåne län

Information

TIGEMA Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som TIGEMA Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TIGEMA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

TIGEMA Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-10-10. Men sedan 1996-01-01 så har TIGEMA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hovanders v. 5, 247 50, Dalby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TIGEMA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-200266.

Lund arbetar för att företag som TIGEMA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TIGEMA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion, försäljning och konsulterande verksamhet företrädesvis inom området för pedagogik och läromedel samt förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TIGEMA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TIGEMA Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Stig Erik som är född 1940 och har titeln VD, Olsson, Stig Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Björn Olof Fredrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TIGEMA Aktiebolag är 556334-9173.