Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag

Skåne län

Information

556337-1243 är organisationsnummer för verksamheten Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag finns i.

Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-122647 eller genom brev på följande adress:
Småskolev. 53, 224 67, Lund

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Rading Ploman Aktiebolag och det är Rading Ploman, Anna Helena som är född 1956 och har titeln VD, Rading Ploman, Anna Helena som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ploman, Richard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,