Bengt Bayard Advokataktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Bengt Bayard Advokataktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bengt Bayard Advokataktiebolag är ett av dem. Statusen för Bengt Bayard Advokataktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bengt Bayard Advokataktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Bengt Bayard Advokataktiebolag ska trivas.

Bengt Bayard Advokataktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Bayard Advokataktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Bengt Bayard Advokataktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Bengt Bayard Advokataktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bengt Bayard Advokataktiebolag är Bayard, Bengt Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Bror Inge Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengt Bayard Advokataktiebolag har 556346-6308 som sitt organisationsnummer.