Penny's for Hair Aktiebolag

Skåne län

Information

556347-2413 är organisationsnummer för verksamheten Penny's for Hair Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Penny's for Hair Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Penny's for Hair Aktiebolag finns i.

Penny's for Hair Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Penny's for Hair Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Penny's for Hair Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Penny's for Hair Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Penny's for Hair Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-120075 eller genom brev på följande adress:
Kiliansg. 15, 223 50, Lund

Bolaget skall bedriva frisörrörelse, pigmentering och skönhets- vård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Penny's for Hair Aktiebolag och det är Hedlund, Penelope som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Karsten som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor