Servantis AB

Skåne län

Information

Servantis AB är ett företag som finns i Lund. I Servantis AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sallbring, Erik Robert som är född 1964 och har titeln VD, Sallbring, Erik Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallbring, Eva Ninon som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Servantis AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Servantis AB på telefon 046-350000.

Bolaget skall utföra konsulttjänster inom IT och management samt äga och förvalta värdepapper, fastigheter och fast egendom och därmed förenlig verksamhtet.

Idag är Servantis AB av bolagstypen Aktiebolag.

Servantis AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Servantis AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Servantis AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Servantis AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Servantis AB har 556348-3741 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.