Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556365-3178 är organisationsnummer för företaget Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag finns i.

Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-188580 eller genom brev på följande adress:
Klosterg. 9, 222 22, Lund

Bolaget ska bedriva yrkesmässig revision, köp och försäljning av fastigheter, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Börje Johansson Revisionsbyrå Aktiebolag och det är Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,