Växtvårdarna Gröninteriör AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Växtvårdarna Gröninteriör AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Växtvårdarna Gröninteriör AB är ett av dem. Statusen för Växtvårdarna Gröninteriör AB är att Bolaget är aktivt.

Växtvårdarna Gröninteriör AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Växtvårdarna Gröninteriör AB ska trivas.

Växtvårdarna Gröninteriör AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och skötsel av växter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Växtvårdarna Gröninteriör AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Växtvårdarna Gröninteriör AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Växtvårdarna Gröninteriör AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-142510.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Växtvårdarna Gröninteriör AB är Fridell, Tor Staffan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pournasiri Eshkafti, Mahnaz som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Växtvårdarna Gröninteriör AB har 556388-2660 som sitt organisationsnummer.