Taurus Energy Aktiebolag (publ)

Skåne län

Information

556389-2776 är organisationsnummer för företaget Taurus Energy Aktiebolag (publ). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taurus Energy Aktiebolag (publ) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Taurus Energy Aktiebolag (publ) finns i.

Taurus Energy Aktiebolag (publ) har varit registrerat sedan 1990-04-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taurus Energy Aktiebolag (publ) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Taurus Energy Aktiebolag (publ) är Publikt bolag och det finns flera bolag i Lund som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Taurus Energy Aktiebolag (publ) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Björk, Nils Olof Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Taurus Energy Aktiebolag (publ) så kan ni göra det på telefon genom 046-2868610 eller genom brev på följande adress:
Forskningsbyn Ideon, 223 70, Lund

Bolaget ska direkt eller genom att äga aktier och andelar i andra företag bedriva utveckling, tillverkning, licensiering och marknadsföring av förnyelsebara energibärare samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Taurus Energy Aktiebolag (publ) och det är Welin, Lars Helgo som är född 1941 och har titeln Extern VD, Björk, Nils Olof Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gartell, Anders Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Junno, Bert Roland Kari som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Kjell Sture som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotZacchi, Nello Guido som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Carl Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Forsell, Lena Charlotte som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor