CombiGene AB

Skåne län

Information

CombiGene AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som CombiGene AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CombiGene AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

CombiGene AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-10-03. Men sedan 1993-01-01 så har CombiGene AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bardisangränden 12, 226 48, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CombiGene AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6718906.

Lund arbetar för att bolag som CombiGene AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CombiGene AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall kombinera genterapi för behandling av neurologiska och psykiatriska sjukdomar inkluderande forskningskonsultationer och outsourcing av olika aktiviteter inom hjärnforskning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CombiGene AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CombiGene AB och det är följande personer, Kokaia, Merab som är född 1956 och har titeln VD, Kokaia, Merab som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Woldbye, David som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thunberg, Lars Åke Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för CombiGene AB är 556403-3818.