Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-09-10. Men sedan 1996-01-01 så har Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ankaregränden 6, 226 51, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-48300.

Lund arbetar för att företag som Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom följande områden: Konsultationer inom psykologi och management. Import och export av teknisk utrustning. Catering för företag och för privatpersoner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag och det är följande personer, Tonning Olsson, Ingrid som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Jonas Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sven Olsson och Ingrid Tonning Olsson Aktiebolag är 556405-9110.