Konviktets Läkargrupp AB

Skåne län

Information

556412-3866 är organisationsnummer för bolaget Konviktets Läkargrupp AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konviktets Läkargrupp AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Konviktets Läkargrupp AB finns i.

Konviktets Läkargrupp AB har varit registrerat sedan 1990-11-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konviktets Läkargrupp AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Konviktets Läkargrupp AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konviktets Läkargrupp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson Kroon, Ewa Gunilla -Magnusson, Dag Anders Bjarne

Vill ni komma i kontakt med Konviktets Läkargrupp AB så kan ni göra det på telefon genom 046-53131 eller genom brev på följande adress:
Bredg. 25, 222 21, Lund

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konviktets Läkargrupp AB och det är Magnusson, Dag Anders Bjarne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson Kroon, Ewa Gunilla som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson Kroon, Frans Gustaf Victor som är född 1984 och har titeln Suppleant, Magnusson Kroon, Paul Oscar Gunnar som är född 1984 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,