AB Albert Karl

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter AB Albert Karl. Det finns flera företag som liknar AB Albert Karl i Skåne län. Lund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1990-12-04 så har AB Albert Karl varit registrerat. Idag är AB Albert Karl Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med AB Albert Karl så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AB Albert Karl så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Mildner, Carl Martin som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Mildner, Paul Christian som är född 1983 och har titeln Extern firmatecknare, Mildner, Curt Svenaake Mille som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Mildner, Ingbritt Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mildner, Carl Martin -Mildner, Curt Svenaake Mille -Mildner, Paul Christian .

AB Albert Karl har 556413-5886 som sitt organisationsnummer.