Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag

Skåne län

Information

Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lund. I Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag på telefon 070-5442918.

Bolaget skall bedriva tandvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Tandläkare Hans Christiansson Aktiebolag har 556416-5859 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.