Humlabjer Stuteri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva hästavel och stuteriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Humlabjer Stuteri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Humlabjer Stuteri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1991-04-11 så skapades Humlabjer Stuteri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Humlabjer Stuteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Humlabjer Stuteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556424-4035 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Humlabjer Stuteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Humlabjer Stuteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-480257 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Humlabjer Stuteri Aktiebolag är Jönsson, Leif Göran Roland som är född 1942 och har titeln VD, Jönsson, Leif Göran Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Inger Vivi-Ann som är född 1942 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .