BKL Kompaktlager Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall sälja materialhanteringsutrustning inom industri och lager, konsultverksamhet inom företagsledningens kompetensområde, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BKL Kompaktlager Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är BKL Kompaktlager Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1991-11-20 så skapades BKL Kompaktlager Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel BKL Kompaktlager Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BKL Kompaktlager Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556437-3891 är organisationsnummret för företaget som finns i Lund.

Just nu är BKL Kompaktlager Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BKL Kompaktlager Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-292940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Gunilla Eva-Britt -Carlsson, Sven-Åke Evert -Palm, Petra Gunilla Gabriella

Följande personer är på något sätt aktiva inom BKL Kompaktlager Aktiebolag är Palm, Petra Gunilla Gabriella som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Carlsson, Sven-Åke Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Gunilla Eva-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .