Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-03-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag ska trivas.

Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av videoprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-33316.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag är Lundgren, Nils-Erik Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sejbaek Lundgren, Aase som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Wawe Invest Nöjesmagasinet i Lund Aktiebolag har 556440-0843 som sitt organisationsnummer.