Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag i Skåne län. Lund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1992-05-12 så har Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Viltstigen 11, 226 53, Lund. Vi ni istället prata med Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag så kan ni göra det på 046-320868.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende förmedling av information och rådgivning i organisatoriska och ekonomiska frågor huvudsakligen avseende den offentliga sektorn samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Christoffersson, Tomas Åke Gustav som är född 1957 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. .

Nils-Olof Christoffersson Aktiebolag har 556446-5218 som sitt organisationsnummer.