PP Katalogen AB

Skåne län

Information

PP Katalogen AB är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som PP Katalogen AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PP Katalogen AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

PP Katalogen AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-10-13. Men sedan 1993-01-01 så har PP Katalogen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Möllevångsg. 14, 271 50, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PP Katalogen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-556622.

Lund arbetar för att företag som PP Katalogen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PP Katalogen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är försäljning av present- och profilreklamartiklar samt att äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PP Katalogen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PP Katalogen AB och det är följande personer, Ekman, John Jörgen Tobias som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Per Michael Carsten som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för PP Katalogen AB är 556450-9098.