GVF Good Value Fashion Aktiebolag

Skåne län

Information

GVF Good Value Fashion Aktiebolag är ett bolag som finns i Lund. I GVF Good Value Fashion Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winn, Marie Kristina som är född 1954 och har titeln VD, Winn, Marie Kristina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Winn Dahn, Johan Martin som är född 1983 och har titeln Suppleant, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GVF Good Value Fashion Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå GVF Good Value Fashion Aktiebolag på telefon 046-133120.

Bolaget skall bedriva import och handel med textilier och bijouterier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är GVF Good Value Fashion Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GVF Good Value Fashion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

GVF Good Value Fashion Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och GVF Good Value Fashion Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GVF Good Value Fashion Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GVF Good Value Fashion Aktiebolag har 556455-1280 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.