Building Technology Concept Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Building Technology Concept Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Building Technology Concept Sweden AB är ett av dem. Statusen för Building Technology Concept Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Building Technology Concept Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Building Technology Concept Sweden AB ska trivas.

Building Technology Concept Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av medicin, vetrinärprodukter, naturläkemedel, byggprodukter, mineraler, sten, grus, fordon, kläder, matvaror och plastprodukter. Uthyrning av arbetskraft. Entreprenadtjänster inom transport och byggnation. Hantering av återvinningsprodukter och avfall samt vattenrening samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Building Technology Concept Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är Building Technology Concept Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Building Technology Concept Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-13700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Rexros, Boguslawa Beatrice.

De som är på något sätt har med Building Technology Concept Sweden AB är Rexros, Boguslawa Beatrice som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Kwiecien, Andrzej som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Kwiecien, Andrzej som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stanek, Kasper Radoslaw som är född 1980 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Building Technology Concept Sweden AB har 556462-2578 som sitt organisationsnummer.