Aktiebolaget Grafolin

Skåne län

Information

Aktiebolaget Grafolin är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Grafolin finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Grafolin är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Grafolin som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-03-18. Men sedan 1993-01-01 så har Aktiebolaget Grafolin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Winstrupsg. 10, 222 22, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Grafolin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-139707.

Lund arbetar för att företag som Aktiebolaget Grafolin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Grafolin. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom damkonfektion samt konsulttjänster inom kommunikation- och informationsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Grafolin är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Grafolin och det är följande personer, Bjurman Holgersson, Anna Caroline C som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Måns Karl-Gustav som är född 1967 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Grafolin är 556463-3641.