Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktionsverksamhet avseende produktionsanpassade maskiner för mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1994-06-29 så skapades Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556488-1950 är organisationsnummret för företaget som finns i Lund.

Just nu är Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-85820 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Projekt Konstruktioner i Lund Aktiebolag är Lundahl, Per Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Zita Mariana som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.