Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB

Skåne län

Information

Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-06-08. Men sedan 1994-01-01 så har Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Assarv. 61, 260 13, Sankt Ibb. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5915095.

Lund arbetar för att bolag som Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall tillhandahålla läkarvård, handledning och utbildning inom det psykiatriska verksamhetsområdet, samt därmed förenlig verksamhet. Arrangemang av kurser, konferenser och studioresor. Skriftställarverksamhet, film och teaterproduktion, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB och det är följande personer, Långbergs, Kjell Uno som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rättspsykiatriska Konsultgruppen i Lund AB är 556488-4103.