AB Dogman

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av artiklar för hemdjur, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Dogman vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är AB Dogman ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1994-09-17 så skapades AB Dogman och företaget är har F-skattsedel AB Dogman har haft det sedan 1997-01-01.

AB Dogman är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556493-9519 är organisationsnummret för företaget som finns i Lund.

Just nu är AB Dogman Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB Dogman så går det att nå dem via telefon på 042-4422200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Ulf Toni Stefan i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Dogman är Larsson, Eric Daniel som är född 1966 och har titeln VD, Larsson, Eric Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Toni Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hauger, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln Revisor, Östberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .