EMH i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556498-6346 är organisationsnummer för verksamheten EMH i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMH i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som EMH i Malmö Aktiebolag finns i.

EMH i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMH i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

EMH i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EMH i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lemark, Eva Margareta -Persson, Inge Bertil

Vill ni komma i kontakt med EMH i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-309009 eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 54, 211 37, Malmö

Bolaget skall sälja hud- och hårvårdsprodukter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EMH i Malmö Aktiebolag och det är Lemark, Eva Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inge Bertil som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor,