Rehab Syd Fysio AB

Skåne län

Information

Rehab Syd Fysio AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Rehab Syd Fysio AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rehab Syd Fysio AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-11-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Söderg. 47, 222 23, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rehab Syd Fysio AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3859090.

Lund arbetar för att bolag som Rehab Syd Fysio AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rehab Syd Fysio AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva behandling, konsultation och utbildning inom sjukgymnastik, medicin och friskvård, idka handel med sjukvårds- och friskvårdsprodukter samt aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rehab Syd Fysio AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rehab Syd Fysio AB och det är följande personer, Nabahi, Abdolmehdi som är född 1960 och har titeln VD, Nabahi, Abdolmehdi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mansoori Neyestanak, Fereshteh som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rehab Syd Fysio AB är 556499-4878.