Tilly Medical Products Aktiebolag

Skåne län

Information

Tilly Medical Products Aktiebolag är ett företag som finns i Lund. I Tilly Medical Products Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tilly, Lars Kenneth Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Willén, Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tilly Medical Products Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tilly Medical Products Aktiebolag på telefon 046-131010.

Bolaget skall syssla med utveckling och försäljning av produkter, främst med inriktning på medicinska och närliggande områden.

Idag är Tilly Medical Products Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tilly Medical Products Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tilly Medical Products Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Tilly Medical Products Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tilly Medical Products Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tilly Medical Products Aktiebolag har 556500-2713 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.