Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker)

Skåne län

Information

Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) är ett företag som finns i Lund. I Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Branning, Helena Maria som är född 1973 och har titeln VD, Branning, Helena Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Erik Johan Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) på telefon 046-133230.

Bolaget skall bedriva utprovning och försäljning av glasögon och kontaktlinser samt förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) av bolagstypen Aktiebolag.

Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Leg. optiker Dick Branning Aktiebolag (Din Optiker) har 556501-7984 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.