Bioflexin AB

Skåne län

Information

Bioflexin AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Bioflexin AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bioflexin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bioflexin AB har haft sedan 1996-01-01. Bioflexin AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bioflexin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Andjaktsv. 6, 226 53, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-185780.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bioflexin AB Privat, ej börsnoterat.

Bioflexin AB har idag 556506-5330 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bioflexin AB

Bolaget skall förvalta värdepapper, fastigheter och patenträttigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bioflexin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kurt Gösta Ingemar som är född 1953 och har titeln VD, Nilsson, Kurt Gösta Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pia Ingrid Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Granrot, Sven-Ingvar som är född 1945 och har titeln Revisor, .