REFCON AB

Skåne län

Information

556506-5462 är organisationsnummer för bolaget REFCON AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som REFCON AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som REFCON AB finns i.

REFCON AB har varit registrerat sedan 1995-01-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för REFCON AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

REFCON AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för REFCON AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med REFCON AB så kan ni göra det på telefon genom 046-354080 eller genom brev på följande adress:
Skifferv. 12, 224 78, Lund

Bolaget skall inom affärsområdet kyla bedriva teknisk och administrativ konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med REFCON AB och det är Runesson, Gert Inge Morgan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars Göran Krister som är född 1942 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,