Gustaf Dahlqvist Måleri AB

Skåne län

Information

556508-6690 är organisationsnummer för verksamheten Gustaf Dahlqvist Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gustaf Dahlqvist Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Gustaf Dahlqvist Måleri AB finns i.

Gustaf Dahlqvist Måleri AB har varit registrerat sedan 1995-03-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gustaf Dahlqvist Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Gustaf Dahlqvist Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gustaf Dahlqvist Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Leif Ove Torbjörn -Nilsson, Siv Karin Ann-Margret Firman tecknas av -Nilsson, Lars Fredrik Andreas

Vill ni komma i kontakt med Gustaf Dahlqvist Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 046-307080 eller genom brev på följande adress:
Höstbruksv. 12 D, 226 60, Lund

Bolaget skall bedriva målerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gustaf Dahlqvist Måleri AB och det är Nilsson, Leif Ove Torbjörn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Siv Karin Ann-Margret som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Jonas Torbjörn som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Fredrik Andreas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor