Academia Adacta AB

Skåne län

Information

556527-1060 är organisationsnummer för verksamheten Academia Adacta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Academia Adacta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Academia Adacta AB finns i.

Academia Adacta AB har varit registrerat sedan 1995-11-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Academia Adacta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Academia Adacta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Academia Adacta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Academia Adacta AB så kan ni göra det på telefon genom 046-295055 eller genom brev på följande adress:
Sölveg. 41, 223 62, Lund

Bolaget skall bedriva bokproduktion, viss mindre sidoordnad verksamhet baserad på tjänster inom ekonomiområdet, t ex administration, bokföring och fakturering, utföra reklamtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Academia Adacta AB och det är Beckman, Ann-Marie Christina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Anna-Lena Paulina som är född 1985 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor,