Handelsföreningens i Lund Service AB

Skåne län

Information

556527-9816 är organisationsnummer för företaget Handelsföreningens i Lund Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsföreningens i Lund Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Handelsföreningens i Lund Service AB finns i.

Handelsföreningens i Lund Service AB har varit registrerat sedan 1995-12-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsföreningens i Lund Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Handelsföreningens i Lund Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Handelsföreningens i Lund Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Ahnfelt, Astrid Marina -Larsson, Per Bengt-Göran i förening med -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Handelsföreningens i Lund Service AB så kan ni göra det på telefon genom 046-144036 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall lämna service till medlemmarna i Handelsföreningen i Lund genom yrkesutveckling, annan gemensam service samt utbildning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsföreningens i Lund Service AB och det är Larsson, Per Bengt-Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahnfelt, Astrid Marina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Langer, Patrik Oskar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilén, Sofia Magdalena som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor