Chemel Aktiebolag (publ)

Skåne län

Information

Chemel Aktiebolag (publ) är ett av många verksamheter som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Chemel Aktiebolag (publ) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Chemel Aktiebolag (publ) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Chemel Aktiebolag (publ) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-02-14. Men sedan 1996-01-01 så har Chemel Aktiebolag (publ) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Forskningsbyn Ideon, 223 70, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Chemel Aktiebolag (publ) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-182490.

Lund arbetar för att verksamheter som Chemel Aktiebolag (publ) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för Chemel Aktiebolag (publ). Det finns flera Publikt bolag verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet i form av forskning, handel och tillverkning inom områdena sensorteknologi och instrumentteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Chemel Aktiebolag (publ) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Lundin, Erling Jan-Olof -Thunberg, Karl Henning Sten i förening med en av -Kriz, Darijo -Krook, Margareta Ingegerd Elisabet Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Chemel Aktiebolag (publ) och det är följande personer, Krook, Margareta Ingegerd Elisabet som är född 1967 och har titeln VD, Krook, Margareta Ingegerd Elisabet som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kriz, Darijo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Erling Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pené, Margareta Anna som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Karl Henning Sten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot.Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Chemel Aktiebolag (publ) är 556529-6224.