Mekonomen Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Mekonomen Lund Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mekonomen Lund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mekonomen Lund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mekonomen Lund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-04-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mekonomen Lund Aktiebolag ska trivas.

Mekonomen Lund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och bilreservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mekonomen Lund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Mekonomen Lund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Mekonomen Lund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-121220.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Mekonomen Lund Aktiebolag är Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Mekonomen Lund Aktiebolag har 556531-0108 som sitt organisationsnummer.