IT Resursen i Lund AB

Skåne län

Information

IT Resursen i Lund AB är ett företag som finns i Lund. I IT Resursen i Lund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo Erik som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Bo Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Eric Waldemar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IT Resursen i Lund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IT Resursen i Lund AB på telefon 0708-190538.

Bolaget skall utveckla och sälja konsulttjänster inom informationsteknologiområdet samt förmedla och återförsälja programvaruprodukter. Bolagets verksamhet inriktas på att vara en partner i kundens förändrings- och förnyelseprocess vad avser verksamhet och organisation med tonvikt på strategier, IT-stöd för kundanalyser, behovsbedömning, målstyrning och uppföljning ledningsstöd. Kunderna finns inom offentlig förvaltning såsom kommuner, landsting och stat samt inom det privata näringslivet.

Idag är IT Resursen i Lund AB av bolagstypen Aktiebolag.

IT Resursen i Lund AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IT Resursen i Lund AB innehar ej F-skattsedel och IT Resursen i Lund AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IT Resursen i Lund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IT Resursen i Lund AB har 556536-2679 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.