XKM Konsult AB

Skåne län

Information

556536-5136 är organisationsnummer för företaget XKM Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XKM Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som XKM Konsult AB finns i.

XKM Konsult AB har varit registrerat sedan 1996-12-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för XKM Konsult AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

XKM Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för XKM Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med XKM Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 046-135440 eller genom brev på följande adress:
Järnåkrav. 3, 222 25, Lund

Bolaget skall driva konsulterande verksamhet inom organisationsutveckling, rekrytering och marknadsplanering samt idka handel och förvaltning av fastigheter, värdepapper, konst och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med XKM Konsult AB och det är Sjögreen, Mats som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Schinzel, Lilian Mariette som är född 1941 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,