Norlend Creative Designs AB

Skåne län

Information

Norlend Creative Designs AB är ett företag som finns i Lund. I Norlend Creative Designs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hörnlund, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Underdal, Hans Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norlend Creative Designs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norlend Creative Designs AB på telefon 046-733210.

Bolaget skall bedriva marknadsföring av ej receptbelagda läkemedel, marknadsföring av kosmetiska produkter samt design, marknadsföring och försäljning av förpackningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norlend Creative Designs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Norlend Creative Designs AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Norlend Creative Designs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Norlend Creative Designs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norlend Creative Designs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norlend Creative Designs AB har 556541-0726 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.