City Livs J & J AB

Skåne län

Information

City Livs J & J AB är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som City Livs J & J AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

City Livs J & J AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

City Livs J & J AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-05-13. Men sedan 1997-01-01 så har City Livs J & J AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bankg. 6, 223 52, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på City Livs J & J AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-145650.

Lund arbetar för att bolag som City Livs J & J AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för City Livs J & J AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konfektyr- och livsmedelsaffär, äga, förvalta samt uthyrning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för City Livs J & J AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till City Livs J & J AB och det är följande personer, Yusuf, Jacob Furat som är född 1982 och har titeln VD, Yusuf, Jacob Furat som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Yusuf, James Ibrahim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Yusuf, Violet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för City Livs J & J AB är 556541-3134.