JPA Automation AB

Skåne län

Information

JPA Automation AB är ett bolag som finns i Lund. I JPA Automation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Amundson, Jonas Patrik som är född 1973 och har titeln VD, Amundson, Jonas Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Amundson, Liselott Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorJakihep AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JPA Automation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JPA Automation AB på telefon 046-200190.

Bolaget bedriver verksamhet inom industriautomation (såsom elkonstruktion, byggnation av apparatskåp, programmering samt underhåll och service på befintliga anläggningar) därtill inköp, försäljning och vidarebearbetning av profilkläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JPA Automation AB av bolagstypen Aktiebolag.

JPA Automation AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JPA Automation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och JPA Automation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JPA Automation AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

JPA Automation AB har 556547-6347 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.