Brushamn Holding Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter Brushamn Holding Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Brushamn Holding Aktiebolag i Skåne län. Lund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Brushamn Holding Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-01-20 så har Brushamn Holding Aktiebolag varit registrerat. Idag är Brushamn Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Brushamn Holding Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Östgötav. 6, 222 25, Lund. Vi ni istället prata med Brushamn Holding Aktiebolag så kan ni göra det på 070-8140190.

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bruzelius, Lars Henrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruzelius, Margareta Karin Ingeborg som är född 1943 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Bruzelius, Lars Henrik -Bruzelius, Margareta Karin Ingeborg .

Brushamn Holding Aktiebolag har 556550-1474 som sitt organisationsnummer.