Dalby Fastighetsservice AB

Skåne län

Information

Dalby Fastighetsservice AB är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Dalby Fastighetsservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dalby Fastighetsservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Dalby Fastighetsservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-01-13. Men sedan 1998-01-01 så har Dalby Fastighetsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Veberödsv. 4, 247 50, Dalby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dalby Fastighetsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2195048.

Lund arbetar för att företag som Dalby Fastighetsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dalby Fastighetsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva städservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dalby Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dalby Fastighetsservice AB och det är följande personer, Pedersen, Lars Erik Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Eva Annette Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dalby Fastighetsservice AB är 556550-8974.