Amis Trading AB

Skåne län

Information

Amis Trading AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Amis Trading AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Amis Trading AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Amis Trading AB har haft sedan 1999-01-01. Amis Trading AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Amis Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Scheelev. 17, 223 63, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-2865560.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Amis Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Amis Trading AB har idag 556559-8389 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Amis Trading AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med läkemedel, naturläkemedel, hygienartiklar, kemi- och medicintekniska produkter och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Amis Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Höeg, Johannes Arbo som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Nilssen, Stig Ebert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordby, Jan Roar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wickman, Leif Arvid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Skommevik, Anna Catharina som är född 1978 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorÖhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .