Rivningsentreprenad i Lund AB

Skåne län

Information

Rivningsentreprenad i Lund AB är ett företag som finns i Lund. I Rivningsentreprenad i Lund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pap Wallin, Rudolf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hadzic, Ahmed som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rivningsentreprenad i Lund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rivningsentreprenad i Lund AB på telefon 040-191800.

Bolaget skall bedriva byggentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rivningsentreprenad i Lund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rivningsentreprenad i Lund AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rivningsentreprenad i Lund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-12 och Rivningsentreprenad i Lund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rivningsentreprenad i Lund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rivningsentreprenad i Lund AB har 556568-4643 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.