Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB

Skåne län

Information

556572-0116 är organisationsnummer för verksamheten Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB finns i.

Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB har varit registrerat sedan 1999-06-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB så kan ni göra det på telefon genom 040-184101 eller genom brev på följande adress:
Bjurög. 34, 211 24, Malmö

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsmaskiner i Lund Utvecklings AB och det är Soodla, Piret som är född 1980 och har titeln Extern firmatecknare, Bergman, Magnus Peter som är född 1965 och har titeln VD, Bergman, Magnus Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Asker, Lars-Olof Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Helen Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln RevisorA & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,