Kanslihuset Invest AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Kanslihuset Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Kanslihuset Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Kanslihuset Invest AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556578-8733.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Kanslihuset Invest AB på följande adress Väderög. 6, 211 24, Malmö.

Kanslihuset Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Kanslihuset Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: Flygt, Carl Hugo Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Flygt, Carl Oscar Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.