Innecto AB

Skåne län

Information

Innecto AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Innecto AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Innecto AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Innecto AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Innecto AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bankg. 2, 223 52, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Innecto AB Privat, ej börsnoterat.

Innecto AB har idag 556581-7110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mokhberi, Michael Reza -Wåhlin, Sten Patrik är den som för stunden ansvarar för Innecto AB

Bolaget ska äga och förvalta aktier i Apptus Technologies AB, org.nr 5565885240. Eventuella likvida medel i bolaget äger endast placeras utan risk för nedgång i kapitalvärdet t.ex. på bankräkning, i statsskuldsväxlar eller i form av motsvarande placering där risk för nedgång i kapitalvärdet ej föreligger.

I Innecto AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mokhberi, Michael Reza som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wåhlin, Sten Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Lars Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .