BRF InfoNet AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och BRF InfoNet AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BRF InfoNet AB är ett av dem. Statusen för BRF InfoNet AB är att Bolaget är aktivt.

BRF InfoNet AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BRF InfoNet AB ska trivas.

BRF InfoNet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva verksamhet med utveckling av programvaror och tillhandahållande av konsult- och servicetjänster inom digital telekommunikation för bostadsrättsmarknadens intressenter, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRF InfoNet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är BRF InfoNet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med BRF InfoNet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2118819.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BRF InfoNet AB är Munke, Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laiho, Tony Tapani som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Eva Cecilia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

BRF InfoNet AB har 556586-8733 som sitt organisationsnummer.